SEGRE

COMUNICACIONS CARRETERES

L'N-230 segueix amb pas alternatiu i una altra allau talla una carretera a Tírvia

Imatge del mur que va caure sobre una furgoneta a Esterri d’Àneu.

Imatge del mur que va caure sobre una furgoneta a Esterri d’Àneu.AYUNTAMIENTO DE ESTERRI D’ÀNEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’N-230 seguia ahir amb pas alternatiu a Escales, a la zona on es va registrar un gran despreniment de roques dimarts (vegeu SEGRE d’ahir). Fonts pròximes van assenyalar que el ministeri de Transports treballava per sanejar el talús. Per la seua part, el president de la diputació d’Osca i alcalde d’Areny, Miguel Gracia, va afirmar que cal actuar al més aviat possible en la millora de l’N-230 “tot i que em consta que Transports està immers a agilitzar les obres”.

Des de la Diputació van assegurar que estan seguint el que ha passat a l’N-230. Per una altra banda, un altre despreniment va tallar ahir a la nit, cap a les 22.45 hores, la carretera L-504 al seu pas per Tírvia, segons dades de Trànsit. Aquesta carretera dona accés a diferents municipis del Pallars Sobirà.

D’altra banda, les pluges d’aquests últims dies van provocar ahir la caiguda de pedres a la base de l’església d’Alcarràs, encara que no va suposar problemes per a l’estructura. A Esterri d’Àneu part d’un mur va caure sobre una furgoneta.

tracking