SEGRE

EMERGÈNCIES ACTUACIONS

Dos persones intoxicades per fum en un incendi en una casa a Portell

Els Bombers van treballar en un altre foc de xemeneia al Pont de Suert sense ferits

El foc en una casa a Portell, a Sant Ramon, va causar ahir al migdia una gran fumarada.

El foc en una casa a Portell, a Sant Ramon, va causar ahir al migdia una gran fumarada.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar afectades ahir per inhalació de fum en un incendi que es va produir en un habitatge ubicat a Portell, nucli agregat de Sant Ramon, a la comarca de la Segarra. A les 13.11 hores, veïns d’aquest poble van contactar amb els serveis d’emergències per informar de l’intens fum que sortia d’un habitatge situat a la plaça Major. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van aconseguir extingir l’incendi ràpidament.

Segons van informar els Bombers, es va produir a la xemeneia de la planta baixa, on també hi havia molta llenya i mobles, potencialment combustibles, que van fer que les flames es propaguessin ràpidament i la part afectada, el costat esquerre de la planta baixa de l’habitatge, quedés completament afectada. Dos ambulàncies del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) van traslladar les dos persones afectades a l’hospital d’Igualada. Mentrestant, els Mossos d’Esquadra van tallar l’accés a la part superior del poble durant les tasques dels serveis d’emergències.

A la tarda, els Bombers van continuar revisant punts calents i fent tasques de ventilació a la casa. Tot apuntava que l’estructura de l’edifici no perillava i que els inquilins podrien entrar-hi de nou una vegada finalitzin les tasques de ventilació.Per una altra banda, a primera hora del matí els Bombers van treballar en un altre incendi de xemeneia al Pont de Suert. A les 9.25 hores, van rebre un avís per un foc en una casa de dos plantes.

Fins al lloc es van traslladar sis dotacions, que van extingir l’incendi, que no va causar cap ferit.

El foc en una casa a Portell, a Sant Ramon, va causar ahir al migdia una gran fumarada.

El foc en una casa a Portell, a Sant Ramon, va causar ahir al migdia una gran fumarada.BOMBERS DE LA GENERALITAT

tracking