SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Accidents amb ferits a Torà, Alcarràs i Montferrer i Castellbò

Vista de l’accident que va tenir lloc ahir a l’A-2 a Alcarràs.

Vista de l’accident que va tenir lloc ahir a l’A-2 a Alcarràs.TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista va resultar ahir ferit de gravetat per una sortida de via a Torà. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’avís es va rebre a les 11.26 hores a la carretera LV-3005, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un motorista va sortir de la via. El SEM va evacuar el ferit, en estat greu, a l’hospital Althaia de Manresa.

D’altra banda, a primera hora del matí, tres persones van resultar ferides lleus en una sortida de via a l’LV-9043 a les Avellanes i Santa Linya. Per la seua part, un home va resultar ferit en una col·lisió entre dos vehicles al punt quilomètric 230 de la carretera l’N-260 a Montferrer i Castellbò. El SEM va evacuar el ferit, en estat menys greu, a l’hospital de la Seu d’Urgell.

Una altra persona va resultar ferida en una sortida de via d’un turisme a l’A-2 a Alcarràs. L’avís es va rebre a les 14.33 hores. El ferit va ser evacuat en estat lleu a l’Arnau.

Es va tallar un carril en aquest tram durant mitja hora fins que es va netejar la calçada i es va retirar el vehicle, que va impactar amb la mitjana.

tracking