SEGRE

Successos

Mor el conductor d'un vehicle en un xoc amb un tren de passatgers a Fondarella

La línia de la R12 ha quedat tallada

Els bombers treballant al lloc de l'accident

Mor el conductor d'un vehicle en un xoc amb un tren de passatgers entre Mollerussa i Bell-llocJ.M. FRANCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d'un vehicle ha mort arran d'un xoc amb un tren de passatgers a Fondarella, entre Sidamon i Mollerussa, en direcció a Barcelona, segons ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima mortal és un home de 65 anys i de nacionalitat espanyola.

El xoc s'ha produït  poc després de les 9 del matí en un pas a nivell a Fondarella i l'home ha quedat atrapat entre la ferralla en que el xoc ha convertit el vehicle en el que anava. Al tren hi anaven uns 60 passatgers, que han resultat il·lesos.

La circulació a l'R12 ha estat inicialmente tallada completament durant gairebé dos hores. Després el tren de la R12 que venia en sentit Lleida ha circulat amb 35 minuts de demora i amb servei alternatiu per carretera des de Mollerussa. Aquest servei per carretera serà obligatori fins que Adif no repari el tram de les vies on s'ha produït el sinistre, que segons una primera inspecció han quedat força malmeses. Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Ferrocat i els Bombers de la Generalitat han deplegat sis dotacions. El tren sinistrat havia sortit de Lleida a les 8.43 i havia d'arribar a L'Hospitalet de Llobregat a les 12.02 hores. Finalment, poc després de les 11.30, han estat transbordats a un autocar i han pogut seguir el seu viatge.

Els bomebrs treballant al lloc de l'accident

Mor el conductor d'un vehicle en un xoc amb un tren de passatgers entre Mollerussa i Bell-llocAMAD FOROLLA

tracking