SEGRE

INSTITUCIONS TREBALL

El Baix Cinca formarà personal sociosanitari i electricistes

A través d'un programa d'ocupació a què destina 306.000 euros

Diverses persones beneficiades per un dels tallers d’ocupació, amb tècnics de la comarca.

Diverses persones beneficiades per un dels tallers d’ocupació, amb tècnics de la comarca.C.B.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comarca del Baix Cinca posarà en marxa el proper mes de febrer el nou Programa Experiencial Orienta-2, amb una inversió de 306.311 euros aportats pel Govern d’Aragó a través de l’Institut Aragonès d’Ocupació (Inaem). Inclourà dos especialitats de formació en atenció sociosanitària i electricitat. Se seleccionaran sis persones en cada una per qualificar en ambdós matèries dotze aturats.

segons fonts de l’organisme. Els aspirants ja es poden inscriure a l’oficina de l’Inaem abans de dimarts vinent, 10 de gener. La selecció dels treballadors es farà durant la segona quinzena d’aquest mes.

Hauran d’estar inscrits com a sol·licitants d’ocupació i comptar amb el títol de l’ESO o el Graduat Escolar. El programa tindrà una durada de dotze mesos, en els quals s’impartiran un total de 1.800 hores formatives. El passat 19 de desembre es va reunir la comissió mixta per definir els perfils dels aspirants, ja que també serà necessària la contractació d’un director docent, professors en cada una de les especialitats i un auxiliar administratiu.

Aquest projecte formatiu ha estat un dels seleccionats entre 63 de tot Aragó.

tracking