SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Colpeja un mosso amb un bat de beisbol a Mollerussa al creure que era un lladre

Així ho afirma una veïna de la capital del Pla, a la qual acusen d'atemptat contra l'autoritat || Un individu havia acudit al lloc després de saltar-se un control de trànsit

Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.

Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van imputar la matinada d’ahir una veïna de Mollerussa acusada de colpejar al cap amb un bat de beisbol un agent en una intervenció en la qual també van arrestar un jove de 25 anys per conduir ebri, drogat i sense carnet, per saltar-se un control de trànsit. Persones pròximes a la dona imputada van afirmar a aquest diari que va confondre els agents amb l’arrestat, que minuts abans va acudir al seu domicili i va colpejar-ne la porta perquè li donés diners. Els fets van tenir lloc cap a les 2.15 hores després d’un control d’alcoholèmia que la policia catalana havia muntat a la carretera E-23, que enllaça la capital del Pla d’Urgell amb el Palau d’Anglesola.

Durant l’operatiu, els agents van observar un vehicle que, quan va veure el control, va fer un gir a gran velocitat amb l’objectiu d’evitar-lo. Al veure la maniobra, els mossos el van seguir i el van interceptar a l’avinguda de Jaume I, segons va informar la policia en un comunicat. El conductor, que no anava identificat, es va sotmetre a la primera prova d’alcoholèmia i va donar 0,48 mg/l i positiu per cocaïna i THC (cànnabis) en la prova indiciària de drogues.En l’interval per dur a terme la segona prova, i ja que el detingut vivia a pocs metres d’on l’havien interceptat, va dir que se n’anava al seu domicili per recollir la seua documentació.

A l’obrir la porta, la parella del conductor, segons el comunicat de la policia, va agredir un agent d’un cop al cap amb un bat de beisbol. A conseqüència de l’impacte, l’agent va quedar inconscient durant uns moments –amb una ferida oberta– i el conductor va aprofitar per accedir a l’habitatge i amagar-se entre un munt de roba, va informar ahir a la nit la periodista Anna Punsí. Al domicili hi havia un nen d’uns 3 anys estirat en un llit i mirant un mòbil, segons consta en l’atestat policial. L’home va ser arrestat, mentre que la dona va ser denunciada penalment per atemptat.

Un policia local va ser atropellat al novembre en un control policial

L’11 de novembre passat hi va haver un altre incident amb un conductor al municipi de Mollerussa. Els Mossos van arrestar un veí del Palau d’Anglesola que al matí havia atropellat amb el seu cotxe un agent de la Policia Local de Mollerussa i havia fugit en un control rutinari al municipi.

Els fets van ocórrer al matí al carrer Crist Rei. La policia estava duent a terme un control i, després de donar l’alto al vehicle de l’autor dels fets, va comprovar que no disposava d’assegurança ni tampoc havia passat la ITV. Agents el van detenir hores després.

Es dona la circumstància que tot just deu dies després va ser arrestat juntament amb el seu pare com a acusat de matar a ganivetades un veí de Sidamon en un bar de la capital del Pla per un enfrontament entre clans per una relació.

tracking