SEGRE

SUCCESSOS DEFUNCIÓ

Mor l'acusat d'atracar 7 vegades la mateixa gasolinera d'Alcoletge

Va quedar en llibertat amb càrrecs el passat 22 i va morir dies després al seu domicili || El cas s'arxivarà perquè era l'únic imputat pels robatoris a punta de ganivet

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí d’Alcoletge de 52 anys acusat d’atracar set vegades la mateixa gasolinera de la localitat va morir al seu domicili dies després que una jutge en decretés la llibertat amb càrrecs, segons ha pogut saber aquest diari. Va morir per causes naturals, per la qual cosa les causes pendents que hi havia pels atracaments quedaran arxivades, ja que tots ells havien estat comesos per una única persona. L’home va ser arrestat dilluns passat 19 de desembre pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de set atracaments a punta de ganivet a la mateixa gasolinera d’Alcoletge comesos en menys de dos anys.

Tots els robatoris van ser comesos amb el mateix modus operandi: un home encaputxat i amb la cara coberta amb un tapaboques accedia a la gasolinera i, després d’amenaçar la treballadora amb un ganivet, sostreia la recaptació. A continuació, fugia a peu per camins de la zona. També es protegia per evitar deixar empremtes.

L’últim assalt va tenir lloc el dissabte 17 de desembre i, com que no va trobar diners a la caixa, va accedir al despatx de l’establiment per sostreure els diners que hi havia en una bossa.

En aquell moment, la treballadora va aprofitar per sortir de la gasolinera i tancar el lladre a l’interior. L’home, al veure’s atrapat, va començar a colpejar la porta fins a rebentar-la i va fugir a peu per un camí que condueix directament a Alcoletge. Finalment, la investigació va permetre identificar el presumpte autor i va ser arrestat el dilluns 19.

Tres dies després, un jutjat en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs. Tanmateix, va dictar una ordre d’allunyament perquè l’individu no pogués atansar-se a l’establiment. Segons fonts judicials, els set casos els porten jutjats diferents i la magistrada només va poder basar-se en l’últim per prendre una decisió. Tanmateix, les diferents causes s’arxivaran perquè l’home era l’únic imputat ja que sempre actuava sol, segons els investigadors.

L’autor d’un atac mortal a Bellcaire va morir abans del judici

Es dona la circumstància que un veí de Bellcaire d’Urgell de 48 anys va morir l’octubre de l’any passat al Centre Penitenciari Ponent, on estava ingressat preventivament per ser jutjat d’una agressió a cinc persones en aquesta localitat i a Balaguer, de les quals una va acabar morint, justament un any abans. Va ser trobat sense vida a l’interior de la seua cel·la.

La instrucció del cas encarava la recta final i es presumia que podia ser dividit en dos causes, la de l’homicidi i la de les altres agressions, per la qual cosa anaven a ser jutjades per separat. La pitjor part se la va emportar un veí del Palau d’Anglesola al qual va disparar dos trets al cap i va apallissar. Va resultar ferit crític i va morir tres mesos després a l’hospital. El cas també es va arxivar perquè era l’únic investigat pels fets.

En l’últim assalt, l’empleada va tancar el lladre al local.

En l’últim assalt, l’empleada va tancar el lladre al local.MOSSOS

tracking