SEGRE

MUNICIPIS INDÚSTRIA

Juneda creu que Torreblanca atraurà petites indústries i creixement urbanístic

Gràcies a la proximitat del nou macropolígon de Lleida, a 7 km

Juneda, al costat de l’N-240, creu que Torreblanca serà positiu.

Juneda, al costat de l’N-240, creu que Torreblanca serà positiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Juneda, Antoni Villas, considera que la proximitat del futur polígon Torreblanca-Quatre Pilans de Lleida atraurà noves empreses a aquesta població de les Garrigues, ja que quedarà a uns 7 quilòmetres de distància en línia recta. “Des de l’ajuntament creiem que és una bona oportunitat, atès que la instal·lació de grans firmes a la capital de Ponent pot afavorir l’arribada al nostre polígon industrial, ja habilitat, de petites empreses relacionades amb l’activitat que es desenvolupi a Lleida”, va dir.

Villas va afegir que el municipi compta amb una superfície industrial d’unes 80 hectàrees, encara per estrenar i pròximes a l’N-240. “A més, també pot suposar l’arribada de nous veïns a la població, la qual cosa comportaria el creixement urbanístic”, va afegir.

La nova zona industrial de la població, ja prevista en el Pla Urbanístic, té 80 hectàrees

El macropolígon industrial de Torreblanca-Quatre Pilans, al costat de l’N-240, tindrà 1.280 hectàrees, segons indica el pla director, encara que només 400 es desenvoluparan inicialment per a superfície industrial i la resta continuarà com en sòl rústic. La Paeria de Lleida preveu aprovar el primer trimestre d’aquest any la nova zona industrial i logística que ha comportat diverses manifestacions veïnals.D’altra banda, l’estudi per desdoblar l’N-240 està pendent dels canvis que pugui generar en el trànsit la construcció del nou macropolígon de Lleida.L’alcalde de Juneda va remarcar que posar-ho en marxa pot reactivar econòmicament la zona situada entre el Segrià i les Garrigues.

tracking