SEGRE

EQUIPAMENTS MILLORES

Milloraran la sonoritat de L'Amistat per equiparar-la a la d'un auditori

Organitzen una gala per presentar els actes del centenari del teatre el dia 29

La presentació de la gala inaugural del centenari.

La presentació de la gala inaugural del centenari.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa encarregarà un estudi acústic del teatre L’Amistat per determinar quines accions són necessàries per millorar-ne la sonoritat. L’alcalde, Marc Solsona, va explicar que aquest és el primer pas per instal·lar una campana acústica sobre el sostre d’aquest equipament, amb l’objectiu de millorar la qualitat del so i equiparar-lo al d’un auditori. El consistori espera així satisfer una reivindicació d’entitats i veïns, que demanen millorar les qualitats acústiques del teatre per a concerts i espectacles musicals.

El consistori destinarà 3.000 euros del pressupost municipal a l’elaboració d’aquest estudi preliminar. Així ho va explicar Solsona, durant la presentació de l’acte inaugural del centenari de la construcció d’aquest teatre. Se celebrarà el diumenge 29 de gener a les 19.00 de la tarda.

La gala tindrà com a presentadora la periodista Ares Teixidó i comptarà amb l’actuació de Pedro, semifinalista del concurs Eufòria de TV3. També hi participarà el grup teatral La Cremallera Teatre.

Creen un logotip commemoratiu

L’alcalde i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, van presentar el logotip de l’aniversari, un disseny que manté el format del que es va crear pels 100 anys de la Societat Recreativa L’Amistat però adaptat al teatre amb la imatge de dos màscares. Solsona va indicar que la programació inclourà actes culturals i lúdics i també es convertirà en un recorregut pel passat històric de l’equipament.

tracking