SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Territori reforçarà talussos de la C-13 si hi ha perill de noves caigudes de roques

Reunió del conseller de Territori ahir a la Diputació.

Reunió del conseller de Territori ahir a la Diputació.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

El departament de Territori reforçarà i augmentarà la seguretat dels talussos verticals de la C-13 si hi ha perill de noves caigudes de pedres a la calçada, tal com va succeir el cap de setmana passat. El conseller de Territori, Juli Fernández, va assegurar ahir a Lleida que demà es posaran en marxa els treballs per analitzar i inspeccionar la zona des d’on van caure les últimes pedres, a prop de la font de les Bagasses. “Aquestes revisions serviran per determinar el perill i la gravetat en què es troba el pendent”, va dir, i va afegir que determinaran quina actuació cal dur a terme.

Va assegurar que el departament intervindrà sempre que sigui necessari per evitar danys majors, “tal com s’està fent al mateix congost amb la instal·lació de barreres dinàmiques i antiallaus”. El conseller va fer aquestes declaracions durant una visita institucional que va portar a terme a la Diputació, on es va reunir amb el president, Joan Talarn, membres de la corporació provincial i la delegada del Govern, Montse Bergés.

El titular de Territori va afirmar que la reunió era la base per sumar esforços al servei de les comarques lleidatanes en matèria d’urbanisme i infraestructures. A la tarda va visitar la Paeria de Lleida i es va entrevistar amb l’alcalde, Miquel Pueyo.

tracking