SEGRE

CERTÀMENS FIRA DE L?OLI

Aragonès inaugurarà la 60 edició de la Fira de l'Oli de les Garrigues

Imatge d’arxiu de la passada edició de la fira.

Imatge d’arxiu de la passada edició de la fira.FIRA DE L’OLI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà divendres vinent, 20 de gener, la 60 edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà de divendres a diumenge a les Borges Blanques. Dies abans, el 14 de gener, està prevista la presentació d’aquesta fira a la Seu d’Urgell. El certamen de l’oli de les Garrigues s’agermanarà amb la fira de formatges de l’Alt Urgell.

El patronat Fira de les Garrigues commemora aquest any el 60 aniversari del certamen amb un homenatge a totes les persones que han ajudat en la seua celebració al llarg d’aquest període. Destaca la participació de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, la periodista Mari Pau Huguet, l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, i els exconsellers Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, entre altres personalitats. També hi participaran els xef Dolors Mateu i Xavier Benet.

Així mateix, l’organització del certamen proclamarà ambaixadors de l’oli de Qualitat de Catalunya 2023 l’enòleg Tomás Cusiné i Mireia González, periodista i presidenta de la fundació Castell del Remei. El certamen acollirà diferents activitats durant el cap de setmana en el marc de la fira.

tracking