SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

L'acusat de violar una nena a Bellpuig va contactar amb ella per les xarxes

El jove, que hauria forçat la menor fins en quatre ocasions, va ingressar a la presó

El detingut va passar a disposició judicial al jutjat de Cervera ahir al migdia.

El detingut va passar a disposició judicial al jutjat de Cervera ahir al migdia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia Cervera va decretar ahir a la tarda presó provisional sense fiança per al veí de Balaguer de 22 anys acusat de violar una nena de dotze anys de Bellpuig. Concretament, se l’acusa d’un delicte continuat d’agressió sexual i violació a menor d’edat, ja que suposadament hauria forçat la nena en almenys quatre ocasions. El detingut i la menor es van conèixer fa un parell de mesos a través de les xarxes socials, on l’adult va mantenir converses amb ella i amb una amiga seua.

Posteriorment, es van produir diverses trobades que van tenir lloc tant a Bellpuig com a Vilanova de Bellpuig. Pel que sembla, l’investigat, valent-se de la seua edat i superioritat, va forçar la menor fins en quatre ocasions, obligant-la a practicar-li sexe oral. L’últim episodi es va produir el cap de setmana passat.

Va ser llavors quan l’amiga de la menor va explicar a la mare d’aquesta el que estava passant. Davant d’això, els pares van interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra de Tàrrega, que van obrir una investigació per aclarir el succés. La menor fins i tot va arribar a autolesionar-se fent-se uns talls als braços.El jove de Balaguer va ser arrestat dijous a primera hora de la tarda a la capital de l’Urgell després de ser citat a comissaria i, posteriorment, va ser traslladat a la de Cervera per ser interrogat.

Paral·lelament, els investigadors també van sol·licitar al jutge que autoritzés l’anàlisi del mòbil de l’arrestat per procedir al seu buidatge. L’aparell ha estat decomissat preventivament. S’analitzarà a la recerca d’indicis sobre aquest i altres possibles casos.

Concentració a Bellpuig per condemnar els fets. Unes 150 persones van mostrar ahir el seu rebuig la violència masclista. Va ser un acte convocat per l’ajuntament i va tenir lloc a les 20.00 hores.

Concentració a Bellpuig per condemnar els fets. Unes 150 persones van mostrar ahir el seu rebuig la violència masclista. Va ser un acte convocat per l’ajuntament i va tenir lloc a les 20.00 hores.SEGRE

tracking