SEGRE

SERVEIS ENERGIA

Dos pobles del Jussà tindran per primer cop enllumenat als carrers

Sas i la Mola, al municipi de Sarroca de Bellera i que sumen dotze habitants

Imatge d’arxiu d’un dels carrers del poble de Sas, a Sarroca de Bellera.

Imatge d’arxiu d’un dels carrers del poble de Sas, a Sarroca de Bellera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos pobles del municipi de Sarroca de Bellera, Sas i la Mola d’Amunt, tindran aquest any enllumenat públic per primera vegada. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Ramon Lloret, que va indicar que, després d’anys de promeses, la dotzena de veïns que viuen en aquests dos nuclis, vuit a Sas i quatre a la Mola, tindran llum als carrers a les nits. També es preveu renovar i instal·lar més punts de llum en un altre poble, Vilella, on viuen sis persones.

“En aquest poble sí que tenen enllumenat, però és molt antic i escàs. Ara hi instal·larem més punts de llum i canviarem els més antics”, va afirmar l’alcalde.El projecte per instal·lar l’enllumenat preveu una inversió de 68.800 euros i serà finançat a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat (Puosc). Aquesta actuació pretén dotar d’un servei uniforme d’il·luminació als carrers i aconseguir un estalvi en la factura elèctrica.Es planteja la instal·lació de tretze punts de llum al nucli de Sas, set punts de llum al nucli de la Mola d’Amunt i s’instal·laran sis punts nous al nucli de Vilella.

A més a més, el sistema permetrà la reducció del 40 per cent de la potència dels equips dels punts de llum durant part de la nit. Lloret va afegir que a començaments del mes de febrer s’iniciaran els treballs per crear els carrers ja que d’aquí a pocs dies es preveu adjudicar les obres d’aquest projecte tan esperat pels veïns.

tracking