SEGRE

Mor un jove de Guissona en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera L-311 a Cervera

L'altre conductor ha estat ferit de gravetat || Fa una setmana un altre jove de Guissona va morir en un altre accident a les carreteres de Lleida

Fotografia de l'accident a la L-311 a Cervera

Fotografia de l'accident a la L-311 a CerveraXAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de 23 anys de Guissona ha mort aquest matí en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera L-311 a Cervera. Per causes que s'investiguen, dos turismes han xocat frontalment i un dels conductors ha mort mentre que l’altre ha resultat ferit de gravetat. L'accident s'ha produït al punt quilomètric 2,9 de la via, al tram entre Cervera i Tarroja.

El xoc ha obligat a tallar la carretera L-311 en els dos sentits de la marxa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 8:06 del matí i hi han treballat 5 dotacions de Bombers, tres ambulàncies del SEM i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Val a recordar que fa menys d'una setmana va morir un altre jove de Guissona, Ángel Ramírez, de 27 anys, en un altre accident de trànsit a l'L-310 a Tàrrega, la mort del qual va causar una gran commoció al poble. Va ser la primera víctima a les carreteres lleidatanes del 2023. 

La demarcació va tancar l’any passat amb un total de 19 persones mortes en accidents de trànsit, una de les xifres més baixes dels últims anys i 18 menys que el 2021. L’últim accident mortal de l’any es va produir a l’N-230 a Sopeira, en el qual van perdre la vida tres membres de la mateixa família, un matrimoni i el seu fill, veïns de Les i Vielha, en una col·lisió frontal entre el seu turisme i un camió. Dos dels ocupants van morir a l’acte i el tercer, dies després a l’hospital.

tracking