SEGRE

FIRES 150 FIRA DE SANT JOSEP

La Fira de Mollerussa rep 250.000 euros per rehabilitar el seu recinte

De la Generalitat, i les obres hauran d'estar abans de 2 mesos

L’exposició es troba al centre de la ciutat.

L’exposició es troba al centre de la ciutat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Mollerussa comptarà amb una ajuda de 250.000 euros de la Generalitat per poder dur a terme obres d’adequació del recinte firal abans de la 150 edició de la Fira de Sant Josep, que se celebrarà del 17 al 19 de març. Així ho va confirmar ahir l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de la Fira, Marc Solsona, que va remarcar que estan treballant per iniciar ben aviat el procés de licitació de les obres, que han d’estar enllestides abans de dos mesos. La reorganització de l’espai firal inclou el trasllat de les empreses concessionàries de tractors i maquinària agrícola a la zona posterior dels pavellons firals, en un espai d’exposició d’uns 9.000 metres quadrats.

El parc d’atraccions lúdiques es traslladarà a uns terrenys pròxims a l’encreuament de la carretera de Miralcamp amb la ronda Ponent, que també s’hauran de condicionar per poder acollir aquesta activitat.Per la seua part, les firmes del sector alimentari que exposava al pavelló 125è Aniversari, tindran estands a l’aire lliure en un tram del recinte firal a l’avinguda del Canal pròxim a la rotonda del tractor, a la carretera de Miralcamp.Fira de Mollerussa ja ha presentat també el nou logotip per commemorar les 150 edicions de la Fira de Sant Josep. Aquesta nova imatge s’utilitzarà per distingir totes les iniciatives que formin part de la programació d’aquest aniversari.

Exposició urbana d’imatges sobre la història de la fira

Mollerussa va inaugurar ahir una de les primeres activitats que formen part de la celebració dels 150 anys d’aquesta fira. Es tracta d’una exposició urbana de fins a 24 fotos i documents que exhibeixen les dotze vitrines que han acollit vestits de paper durant les festes de Nadal. Un dels primers reportatges periodístics de la fira, imatges del certamen dels anys quaranta o una de les primeres exposicions de tractors formen part d’aquesta mostra, que es podrà veure fins a la celebració de la fira. Llavors es traslladarà a l’interior dels pavellons firals.

tracking