SEGRE

SUCCESSOS DEFUNCIÓ

Investiguen la mort a Balaguer d'una dona trobada amb una ganivetada

La parella de la víctima, que tenia 38 anys, va dir que la va trobar al llit amb el ganivet clavat a l'abdomen || Va passar en un pis del carrer Noguera Pallaresa

Imatge de la furgoneta de la funerària davant del número 22 del carrer Noguera Pallaresa.

Imatge de la furgoneta de la funerària davant del número 22 del carrer Noguera Pallaresa.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una veïna de Balaguer de 38 anys, E.G.G., que va ser trobada sense vida ahir al matí amb un ganivet clavat a l’abdomen al llit del seu domicili al carrer Noguera Pallaresa de la capital de la Noguera. Va ser la seua parella que va alertar del fet. Els investigadors estudien dos hipòtesis, que es tracti d’una mort criminal o d’un suïcidi, per la qual cosa l’autòpsia serà clau per determinar la causa de la defunció.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 7.47 hores. L’inquilí del pis, a la segona planta del número 22 C del carrer Noguera Pallaresa, va avisar que s’havia trobat la seua parella morta. Quan van arribar al lloc, ja no van poder fer res per salvar-lo la vida.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van interrogar l’home, que va explicar que, quan es va aixecar, va veure la dona amb el ganivet clavat a l’estómac i que s’havia suïcidat perquè en diverses ocasions li havia dit que es volia treure la vida i que ho faria d’aquesta forma. Els investigadors també van preguntar a la resta de veïns de l’immoble si havien sentit algun soroll o discussió durant la matinada. Alguns d’ells van explicar a aquest diari que no havien detectat res estrany.

Per la seua part, agents de la policia científica van inspeccionar l’habitatge. El domicili va quedar precintat finalment a les 14.15 hores.La víctima és una dona que havia arribat feia uns anys a la capital de la Noguera des de l’àrea metropolitana de Barcelona. Tenia tres fills tot i que no residien amb ella.

La dona havia estat atesa pels serveis socials i, en ocasions, demanava diners als transeünts.Pel que fa a la ferida a l’estómac, en la primera inspecció no es presumia que fos la causant de la mort, per la qual cosa se sospitava que la defunció podia ser a causa d’altres causes, com la ingesta de substàncies. Al tancament d’aquesta edició no constava que s’hagués practicat cap detenció.

Imatge de la furgoneta de la funerària davant del número 22 del carrer Noguera Pallaresa.

Imatge de la furgoneta de la funerària davant del número 22 del carrer Noguera Pallaresa.AMADO FORROLLA

tracking