SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Agramunt rehabilita el cèntric carrer Sabateria de Baix

També millora el pàrquing de Cal Viladàs, en obres 4 mesos

Els treballs van començar fa una setmana i s’allargaran 4 mesos.

Els treballs van començar fa una setmana i s’allargaran 4 mesos.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt du a terme obres de rehabilitació al carrer Sabateria de Baix i de millora al pàrquing de Cal Viladàs. Aquests treballs, que s’allargaran quatre mesos, compten amb una inversió de 140.685 euros, dels quals 116.505 euros estan finançats per la Diputació. L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, va explicar que l’actuació dona continuïtat a les obres de millora del centre històric.

El carrer Sabateria de Baix formava part de l’antic recinte emmurallat i en una de les parcel·les encara es conserven les arcades del porxo més antigues de la vila, que el consistori conservarà. El projecte també té previst conservar la façana de l’antiga fàbrica de Cal Viladàs. Pel que fa a l’aparcament, s’actuarà en una part per arreglar l’espai resultant de la demolició de tres edificis, que s’habilitarà com a zona d’aparcament.

Destaca també l’excavació de la rampa, que dona accés al pàrquing, que es durà a terme sota control arqueològic ja que es té constància que existeixen trulls i cellers a més d’altres estructures.

tracking