SEGRE

SERVEIS PLE MUNICIPAL

Licitaran a Mollerussa la neteja viària i valoraran que sigui silenciosa

El pressupost creix un 6% després d'un primer concurs desert

L’edifici de Cal Jaques, un dels nous equipaments municipals.

L’edifici de Cal Jaques, un dels nous equipaments municipals.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa torna a licitar el servei de neteja viària del municipi després de quedar desert i amb un import un 6,6% superior a l’inicial perquè la proposta sigui més factible per a les empreses. En el primer concurs públic, que es va dur a terme l’estiu passat, només hi va haver una oferta d’una empresa que no va poder ser acceptada al no complir requisits indispensables com tenir un sistema GPS que permeti localitzar els vehicles i la maquinària per tenir informació de forma contínua del servei. Així, el preu de licitació passa dels 433.100 euros als 462.000 anuals, amb una vigència de cinc anys.

Aprofitant l’actuació, també s’han inclòs millores al plec de condicions que oferiran més puntuació en la valoració de les diferents propostes com és el fet d’utilitzar hidronetejadores elèctriques que no emetin sorolls. D’aquesta manera, tal com va explicar ahir dimarts l’alcalde, Marc Solsona, es podrà iniciar la neteja a primera hora del matí sense causar molèsties als veïns per sorolls de maquinària. Així mateix, la nova empresa adjudicatària també haurà d’oferir un servei de 24 hores per possibles incidències.Aquesta licitació serà un dels punts que es debatran en el ple ordinari previst per demà dijous, en el qual també es proposarà la licitació del servei de neteja dels edificis i equipaments municipals.

El concurs compta amb un pressupost global de 328.901 euros anuals, un 20% més que l’anterior. L’alcalde de la capital del Pla va justificar aquest increment pel fet que el municipi compta amb més edificis municipals com Cal Jaques o la pista exterior de l’antiga discoteca Musicland, que actualment acull activitats dels escortes de Cal-Met.

Les obres de millora de la vorera del carrer del CAP, a punt aquests dies

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell també va explicar ahir que durant aquesta setmana estaran a punt les obres de millora de la vorera del carrer on es troba el CAP de Mollerussa. Aquests treballs s’han portat a terme amb un pressupost de 24.873 euros i han obligat a tancar al trànsit tota aquesta via que també connecta amb el parc municipal. Així mateix, el primer edil va explicar que ara s’iniciaran els treballs per arreglar els lavabos públics que hi ha en zones com el parc de la Serra o l’esmentat parc municipal que es van haver de tancar al públic perquè estaven destrossats.

tracking