SEGRE

TRÀNSIT SINISTRE

Ferit crític al ser atropellat quan intentava salvar el seu cavall

L'accident va tenir lloc a les 07.58 hores a l'N-260 a Prullans || L'animal es va escapar d'un prat cap a la carretera i el ferit, de Martinet, és al Vall d'Hebron

L’accident va ocórrer a les 16.15 hores i el camió va bolcar lateralment.

L’accident va ocórrer a les 16.15 hores i el camió va bolcar lateralment.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Martinet va resultar ferit crític a primera hora del matí d’ahir al ser atropellat per un cotxe a l’N-260 al terme municipal de Prullans quan intentava salvar el seu cavall, que havia escapat cap a la carretera. L’home va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron. El conductor del cotxe també va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell.

L’accident es va produir minuts abans de les 08.00 hores al quilòmetre 206 de l’Eix Pirinenc quan, pel que sembla, el ramader estava amb diverses eugues i una es va escapar i va anar cap a la carretera. En aquell moment passava un cotxe que va poder esquivar l’animal però no l’home.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar quatre dotacions i un helicòpter amb els GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques i patrulles dels Mossos d’Esquadra. Després de ser atès in situ, l’home va ser evacuat amb pronòstic crític a l’hospital Vall d’Hebron. El conductor del turisme implicat, que va patir ferides de diversa consideració, va ser traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell.

L’accident va obligar a tallar la carretera prop de dos hores, entre les 08.00 i les 10.00 hores, fet que va provocar retencions, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Bolca un camió carregat amb gasoil a Torregrossa

Un camió que transportava gasoil va bolcar ahir a la tarda a la carretera LV-2001 al seu pas per Torregrossa, fet que va obligar a activar en fase de prealerta el pla Transcat de mercaderies perilloses i tallar la carretera. L’accident va tenir lloc a les 16.15 hores al quilòmetre 4,5, quan el vehicle va sortir de la via i va acabar bolcant lateralment. Podria haver estat causat per la irrupció d’un senglar.

Fins al lloc van acudir els Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM. El camioner va resultar il·lès. Es van transvasar 1.000 litres de combustible a un altre camió de la mateixa empresa.

tracking