SEGRE

SUCCESSOS FOCS

Un incendi en un cotxe afecta l'ajuntament d'Ivars de Noguera

Els Bombers també van haver de ventilar la biblioteca i una perruqueria a causa del fum || Sofoquen un foc sense ferits a la casa de colònies de Rocallaura

Els Bombers van treballar amb cinc dotacions en el foc de Rocallaura, que es va saldar sense ferits.

Els Bombers van treballar amb cinc dotacions en el foc de Rocallaura, que es va saldar sense ferits.BOMBRES DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi que va calcinar completament un vehicle estacionat al carrer del Pere d’Ivars de Noguera va obligar ahir a ventilar el consistori, la biblioteca i una perruqueria que van quedar afectades pel fum, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El foc es va originar quan faltaven pocs minuts per a les sis de la matinada. Malgrat la ràpida actuació del cos d’extinció d’incendis, que va desplaçar al lloc cinc dotacions, les flames van calcinar completament el vehicle, que estava estacionat a prop de l’ajuntament.

L’incident, que es va saldar sense ferits, va causar expectació entre els veïns, que van acudir alarmats per l’ampli desplegament dels serveis d’emergència. Els Bombers de la Generalitat també van treballar ahir al matí en l’extinció d’un foc que va afectar una casa de colònies de Rocallaura, nucli del municipi de Vallbona de les Monges. L’avís d’emergència es va rebre a les 09.42 hores, quan es va declarar l’incendi a la planta superior de l’edifici.

Només es van cremar matalassos i l’aïllant sota coberta. Els Bombers, que van activar cinc dotacions, van apagar les flames, van ventilar l’estada i van revisar l’edifici. Així mateix, ahir al matí també es va produir un foc a la part exterior d’un magatzem de Castelló de Farfanya.

L’avís d’emergència es va rebre quan faltaven deu minuts per a les onze del matí. L’incendi es va produir en un magatzem situat a l’altura del quilòmetre 16,4 de la carretera C-26 i només va calcinar palets i fusta.

Apaguen 769 focs urbans en set mesos a Lleida

Entre el gener i el juliol de l’any passat, els Bombers de la Generalitat van treballar en un total de 769 incendis urbans a les comarques lleidatanes, la qual cosa representa una mitjana de quatre actuacions al dia.

D’aquests, la majoria (40%) van ser en edificis i 81 serveis van ser per focs de vehicles a l’aire lliure i trenta-set més, en indústries o magatzems, segons assenyalen les dades recollides pel cos.

Els Bombers van treballar amb cinc dotacions en el foc de Rocallaura, que es va saldar sense ferits.

Els Bombers van treballar amb cinc dotacions en el foc de Rocallaura, que es va saldar sense ferits.BOMBRES DE LA GENERALITAT

tracking