SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

El PSC vol recuperar al maig les alcaldies de Lleida, Tremp i la Seu

Homenatge a un centenar d'edils socialistes des del 1979 fins a l'actualitat

Àmplia representació - L’acte d’ahir va comptar amb una àmplia representació territorial i política. Va comptar amb l’assistència, per exemple, de l’exdelegada del Govern central a Catalunya Teresa Cunillera i el subdelegat a Lleida,  ...

Àmplia representació - L’acte d’ahir va comptar amb una àmplia representació territorial i política. Va comptar amb l’assistència, per exemple, de l’exdelegada del Govern central a Catalunya Teresa Cunillera i el subdelegat a Lleida, ...PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC vol recuperar a les eleccions municipals del proper mes de maig els ajuntaments que va perdre fa quatre anys, entre els quals els de Lleida ciutat, Alfarràs, Arbeca, Tremp i la Seu d’Urgell. En aquests dos últims municipis van ser la llista més votada el 2019, encara que van quedar fora de l’alcaldia per pactes entre ERC i JxCat. Així ho va assegurar ahir el primer secretari del PSC a Lleida, Òscar Ordeig, que va explicar que aspiren “a tenir candidats a tots els pobles de la demarcació i no pararem fins que puguem oferir un alcalde progressista” a totes les localitats.

Els socialistes van celebrar ahir a Torre-serona un emotiu acte en el qual van retre homenatge a més d’un centenar d’alcaldes i edils del PSC que han format part dels ajuntaments de Lleida des del 1979 fins a l’actualitat. La jornada va comptar amb la participació d’exalcaldes històrics de la demarcació. Per exemple, Antoni Siurana, exprimer edil de Lleida, va explicar que “estem en política per servir els altres”, mentre que l’exalcalde de Balaguer Miquel Aguilà va defensar que “no tenim autèntica autonomia municipal perquè no tenim autonomia financera”.

Per la seua part, Teresa Ginestà, exprimera edil de Mollerussa, va assenyalar que “des de l’oposició, amb les teues propostes, esperones l’equip de govern” i l’exalcalde de Torre-serona Enric Colom va subratllar que en la política municipal “és fonamental que hi hagi un bon cap de llista, però també gent implicada”. Així mateix, el candidat del PSC a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, va recordar que queden 120 dies per a les eleccions i va instar els assistents a preparar-se perquè “governarem Lleida i el territori i acabarem governant la Generalitat”.

tracking