SEGRE

Un jove denuncia abusos d'un home que el volia contractar a Aitona

Vista de l’edifici dels jutjats de Lleida, al Canyeret.

Vista de l’edifici dels jutjats de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida investiga la denúncia d’un jove de 23 anys que el maig de l’any passat va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra que l’home que el volia contractar per treballar a la seua explotació agrícola havia abusat sexualment d’ell.

El jove va denunciar el cas el 7 de maig de l’any passat. Va explicar als agents que havia posat un anunci en un portal per trobar feina i un home es va posar en contacte amb ell per oferir-li treballar a la seua explotació. L’endemà, l’home va recollir el jove a Lleida i van anar fins a Aitona, on li va mostrar les instal ·lacions. “Una vegada allà, quan estàvem parlant de les condicions, va començar a abraçar- me i besar-me i vaig intentar evitar-ho. Estava bloquejat.” El jove va intentar anar-se’n, segons la denúncia, però l’home el va agafar del braç perquè li posés crema a l’esquena i fins i tot li va treure la samarreta i li va abaixar els pantalons per fer-li tocaments. El denunciant li va dir que se n’havia d’anar i afirma que l’home li va dir que “el que ha passat aquí es queda aquí”.

El jove va explicar el que havia passat a un amic i aquest li va dir que interposés una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. El jove va ratificar la denúncia el setembre passat davant del jutjat que investiga el cas. Assegura que els fets l’han afectat psicològicament i, segons un informe mèdic, pateix un “trastorn per estrès posttraumàtic agut”.

tracking