SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit a l'encastar-se a una camioneta que s'havia quedat sense gasoil

L'accident es va produir a les 13.29 h entre Lleida i els Alamús || El camioner havia anat a peu a buscar combustible quan la furgoneta va impactar amb el seu vehicle

Vista de la furgoneta que va xocar ahir amb una camioneta a l’Ll-11 entre Lleida i els Alamús.

Vista de la furgoneta que va xocar ahir amb una camioneta a l’Ll-11 entre Lleida i els Alamús.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’una furgoneta va resultar aquest dimecres ferit greu al xocar el seu vehicle contra una camioneta que s’havia quedat sense gasoil i estava parada en un lateral de la carretera Ll-11, entre Lleida i els Alamús, en direcció Barcelona. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 13.29 hores i fins al lloc es van traslladar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM, així com patrulles dels Mossos d’Esquadra. Segons fonts pròximes, el conductor de la camioneta va haver de parar al quedar-se sense gasoil i va deixar el vehicle en un lateral mentre anava fins a una gasolinera propera.

Quan tornava, ja amb el combustible, es va trobar que una furgoneta havia xocat contra la part posterior del seu vehicle. El mateix conductor de la camioneta va alertar els serveis d’emergències. Els Bombers van haver de rescatar el xòfer de la furgoneta, al quedar atrapat a l’interior del seu vehicle.

Una vegada estabilitzat, una ambulància del SEM va evacuar el ferit amb pronòstic greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L’accident va causar retencions importants a la carretera mentre s’extreia el conductor atrapat i es retirava els dos vehicles implicats en l’accident. Segons el Servei Català de Trànsit, els Mossos van desviar la resta de vehicles pel lateral i es va donar per normalitzada la circulació poc abans de les 17.00 hores.D’altra banda, a primera hora de la tarda es van registrar algunes retencions a l’N-230 a Torrefarrera a causa d’un control rutinari de trànsit dels Mossos d’Esquadra.

Les carreteres lleidatanes han tancat el pitjor mes de gener des d’abans de la pandèmia, amb tres víctimes mortals, quan el mateix mes de l’any passat n’hi va haver una. Com ja va publicar SEGRE, els Mossos han incrementat la vigilància i els controls de velocitat després de l’onada d’accidents mortals d’aquest 2023. Estan actuant sobretot en carreteres de la Segarra i l’Urgell com l’L-310, l’L-311, l’L-303 i la C-14 arran dels dos accidents mortals que es van registrar en tot just una setmana a Tàrrega i Cervera, els dies 11 i 17 de gener.

Així mateix, tretze dels 14 morts en accidents que s’han registrat aquest gener a Catalunya vivien a prop del lloc del sinistre. És el cas de les tres víctimes lleidatanes, dos joves de Guissona de 27 i 23 anys que van perdre la vida a Tàrrega i Cervera i la veïna de Lleida de 51 anys que va morir en un xoc a la C-12 a Corbins. Dels 12 accidents mortals a Catalunya, nou van ser amb més d’un vehicle implicat, dels quals cinc van ser xocs frontals.

tracking