SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferida una nena de 7 anys atropellada en un pas de vianants a Mollerussa

Anava en monopatí i va ser traslladada a l'Arnau

Lloc on va ocórrer ahir l’atropellament, a l’avinguda de la Pau.

Lloc on va ocórrer ahir l’atropellament, a l’avinguda de la Pau.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nena de 7 anys va resultar ahir ferida al ser atropellada per un vehicle quan creuava un pas de vianants a l’avinguda de la Pau a Mollerussa. Els serveis d’emergències van rebre l’avís cap a les tres de la tarda. Fins al lloc es van traslladar dos ambulàncies del SEM i la Policia Local.

Els Bombers també van rebre l’avís, però finalment no va ser necessària la seua intervenció. Segons van explicar fonts policials, la nena anava en monopatí al costat del seu pare i es dirigien al col·legi. Al creuar el pas de vianants, un vehicle va atropellar la menor. Els efectius del SEM van traslladar la nena amb pronòstic menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per fer-li més proves.

Dimarts passat, una dona va resultar ferida al ser atropellada a Mollerussa. L’accident es va produir a les 9.04 hores a la carretera de Torregrossa quan, per causes que es desconeixen, un cotxe va fer marxa enrere i va atropellar la dona.

A la demarcació de Lleida hi ha hagut diversos atropellaments més en els últims dies. Fa dos setmanes hi va haver un ferit per un atropellament al carrer Príncep de Viana de la capital. Uns dies abans, el 9 de gener, un nen d’uns 10 anys va resultar ferit al ser atropellat per un cotxe a l’interior de Sort.

La protecció dels col·lectius vulnerables, com per exemple vianants, ciclistes i motoristes, és una de les prioritats dels municipis que han demanat subvencions en l’últim pla del Servei Català de Trànsit per millorar la seguretat viària i reduir la sinistralitat. En els últims anys han augmentat els sinistres dels quals són víctimes aquests col·lectius i s’han fet diverses campanyes per mirar de reduir-los.

tracking