SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Illa: “González és una aposta molt ferma dels socialistes a Balaguer”

Lorena González, amb Illa i l’exalcalde Miquel Aguilà.

Lorena González, amb Illa i l’exalcalde Miquel Aguilà.ESMERALDA FARNELL

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La senadora i alcaldable del PSC a Balaguer, Lorena González, va rebre ahir el suport del primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, en la presentació de la seua candidatura i va afirmar que aspira a ser la primera alcaldessa de la capital de la Noguera. Va assegurar que el seu projecte pretén que Balaguer “torni a ser la “segona ciutat de la província en nombre d’habitants. Vull treure Balaguer de la paràlisi i la inoperància de l’actual equip de govern”.

Va avançar com una de les seues prioritats recuperar el pla de barris per a la ciutat i va recordar que el pacte de pressupostos entre el PSC i ERC inclou una partida de 54 milions per revitalitzar els centres històrics a Catalunya. Va apostar per impulsar el mercat setmanal, ampliar el polígon o garantir la plantilla de la guàrdia urbana. Illa, per la seua part, va assenyalar que “l’experiència de govern dels socialistes a Balaguer és bona” i González és una “aposta molt ferma dels socialistes a Balaguer”.

Va dir que “ara s’obrirà una conversa pública” per recollir projectes de cara a les municipals i que la proposta és “sumar” i reflectir la “pluralitat”. Amb referència als pressupostos pactats de la Generalitat, va reiterar la seua satisfacció i va dir que l’objectiu és “posar Catalunya en marxa”. Illa va visitar anteriorment Agramunt per preparar la candidatura a les municipals.

tracking