SEGRE

JUDICI NEGLIGÈNCIA

Condemnen Justícia per 480 euros desapareguts després d'un accident a Fraga

Imatge de la façana de l’Audiència Nacional.

Imatge de la façana de l’Audiència Nacional.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència Nacional ha condemnat el ministeri de Justícia perquè el jutjat de Fraga va extraviar els diners que portava a sobre un jove de Girona que va morir en un accident de trànsit el 3 de maig del 2017 a l’N-II, segons va informar Heraldo de Aragón.

El ministeri ha d’indemnitzar els pares del noi amb 840 euros, els 480 euros que portava la víctima i 400 més d’indemnització, per un dany moral que la família “no tenia l’obligació de suportar” al fallar la cadena de custòdia.

Els fets dels quals deriva la reclamació es remunten al 3 de maig del 2017, quan un jove de 25 anys va perdre la vida en un tram sense desdoblar de l’N-II al xocar amb el cotxe frontalment contra un camió, el conductor del qual va resultar ferit lleu. La víctima portava uns objectes personals que van ser identificats durant l’autòpsia realitzada a l’Institut de Medicina Legal d’Aragó, a Saragossa.

En concret, el forense va fer constar que portava a sobre 480 euros en bitllets i 6,5 en monedes, un braçalet, tabac, un encenedor, un bitllet de Renfe i un clauer. Setmanes més tard, van ser enviats per correu en un sobre al Jutjat número 1 de Fraga, on es va ressenyar com a prova.

Després de l’arxivament de les actuacions judicials per l’accident, els pares van reclamar la devolució dels objectes personals del seu fill, però entre aquests no van trobar els 480 euros en bitllets.

tracking