SEGRE

MOSSOS INVESTIGACIÓ

Cinc detinguts acusats de robar dos quilòmetres de cable de coure a Vila-sana

Imatge del material decomissat i que va resultar ser robat.

Imatge del material decomissat i que va resultar ser robat.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns cinc persones, tres homes i dos dones, d’entre 20 i 70 anys, acusats de robar dos quilòmetres de cable de coure d’una empresa de Vila-sana. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets es remunten a la matinada del 23 de desembre quan una patrulla va arrestar una furgoneta, amb cinc ocupants, prop d’un polígon de Vila-sana.

Els agents van comprovar que transportaven molts trossos de cable elèctric de cinc tipus diferents i tubs de coure tallat a trams. Al no oferir explicacions comprovables sobre l’origen de tot el material, es va procedir a intervenir-lo preventivament. Tampoc hi havia denúncies que poguessin relacionar-se amb el material recuperat.

Tanmateix, a començaments del mes de gener, el responsable d’una empresa del mateix polígon va denunciar que havia localitzat un tall a la xapa del sostre de la nau i del magatzem havien sostret uns 2.000 metres de cable de coure. Dies després, va ampliar la denúncia a l’adonar-se que també els havien robat tub de coure. Es va comprovar que coincidia plenament amb el que es va recuperar el mes de desembre i, davant d’aquest fet, aquest dilluns es va arrestar els cinc presumptes autors del robatori.

tracking