SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Sangrà renuncia a revalidar l'alcaldia de Vila-sana

Després de gairebé 20 anys, però no descarta tornar a presentar-se en un futur || Jaume Caballé serà el candidat d'Impulsem-JxCat

L’actual alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà.

L’actual alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà (JxCat), no optarà a la revalidar el càrrec a les eleccions municipals del proper mes de maig. Després de gairebé vint anys com a primer edil, ha decidit apartar-se de la primera línia política, encara que no descarta tornar a presentar-se en un futur. En una carta dirigida als veïns, explica que la decisió arriba després d’“una profunda reflexió personal i familiar”.

Defensa, en aquest sentit, que “el projecte amb què vaig començar a treballar un 11 de novembre del 2004 ha tingut el recorregut necessari i hem aconseguit posicionar Vila-sana allà on vam imaginar fa gairebé dos dècades”. També fa referència als nous equipaments i instal·lacions del poble com les piscines, l’escola, el Centre d’Immersió Audiovisual o el circuit de BMX. Sangrà afirma que “ha estat un privilegi i un honor servir la meua població” i agraeix el treball dels edils i treballadors de l’ajuntament.

Assenyala que “segur que no tot han estat encerts”, però apunta que “crec que puc fer la vista enrere i estar content i satisfet de tot el que hem aconseguit amb la lluita de tots aquests anys”. Sangrà també és vicepresident del consell del Pla, un càrrec que ja va ocupar entre el 2007 i el 2011.El relleu de Sangrà com a candidat d’Impulsem-JxCat a l’alcaldia serà l’actual primer tinent d’alcalde, Jaume Caballé.

tracking