SEGRE

SEGURETAT BALANÇ

Els Mossos de la Seu incrementen un 30% la resolució de delictes

A causa de l'increment de 18 agents

El conseller Joan Ignasi Elena va visitar ahir la comissaria de la Seu d’Urgell.

El conseller Joan Ignasi Elena va visitar ahir la comissaria de la Seu d’Urgell.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’increment de 18 efectius a l’Àrea Bàsica Policial de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Seu fa un any ha permès incrementar la resolució de fets delictius “en més d’un 30%”. El balanç el va fer ahir públic el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, que va visitar les instal·lacions policials de la capital de l’Alt Urgell per presentar el projecte de millora de l’eficiència energètica d’aquesta comissaria i d’unes altres set del territori de Catalunya. Elena va valorar que a la Seu, “els delictes són per sota de la mitjana del país” i va atribuir la millora en les estadístiques a l’“increment del 45% de la plantilla” aconseguida amb la incorporació dels gairebé 20 agents a la comissaria de la Seu.

També va assegurar que dels més de 2.000 nous agents que sortiran de les pròximes tres convocatòries dels mossos, “una part d’ells revertiran també en el municipi” de la Seu.Elena també va presentar el conjunt d’actuacions de millora de l’eficiència energètica que el Govern durà a terme a 8 comissaries de la Regió Policial del Pirineu Occidental. Sumaran 347.000 euros amb l’objectiu de “reduir un 30% el consum d’energia”, modernitzar les instal·lacions i reforçar el compromís del Govern amb el medi ambient

La conselleria d’Interior invertirà 347.000 euros per millorar l’eficiència energètica de la comissaria

D’altra banda, el conseller d’Interior va inaugurar ahir la reforma del parc de Bombers de Solsona. Les obres, que han tingut una inversió total d’1,6 milions d’euros, han permès renovar totalment les instal·lacions.

L’edifici, que aquest any compleix 40 anys, havia quedat obsolet i sense prou espai. La millora del parc es reclamava des de feia anys.

tracking