SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Un poble de Lleida licita per només un euro la gestió de l'únic bar

Està tancat des de fa més d'un any i l'ajuntament diu que és un “servei essencial” || Setè concurs en dotze anys

Imatge d’arxiu de l’edifici del Sindicat de Tarrés.

Imatge d’arxiu de l’edifici del Sindicat de Tarrés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tarrés ha tret a concurs per només un euro la gestió de l’únic bar del poble, ubicat a l’edifici del Sindicat, i que compta també amb una agrobotiga i quatre apartaments turístics. L’alcalde, Ramon Maria Arbós, va explicar ahir que han prioritzat que l’equipament estigui obert per sobre d’obtenir un benefici econòmic. Va destacar que es tracta d’un “servei essencial” i que també fa les funcions de local social.

El bar porta tancat des de fa un any i dos mesos, després que els anteriors adjudicataris hi renunciessin el gener del 2022. Tanmateix, Arbós va assenyalar que des del mes de setembre passat un grup de voluntaris del municipi s’encarrega d’obrir-lo durant dos hores els dissabtes i els diumenges.Aquest concurs, que es tancarà a començaments del mes d’abril, és el setè que convoca l’ajuntament després d’inaugurar el Sindicat l’any 2011. Les clàusules no inclouen una contraprestació econòmica per al municipi pel lloguer del bar.

No obstant això, sí que preveuen que l’adjudicatari del servei haurà d’abonar una fiança de 2.000 euros. A més a més, també podrà decidir els productes que es posaran a la venda a l’agrobotiga del Sindicat, segons va assenyalar Arbós. El contracte comptarà amb una durada d’un any i es podrà renovar fins un màxim de quatre.

tracking