SEGRE

FAUNA MASCOTES

Abandonen set cadells en un pàrquing de l'AP-2 a Soses

L'ajuntament acull la llorigada

Imatge dels cadells després de ser acollits per l’ajuntament.

Imatge dels cadells després de ser acollits per l’ajuntament.AJUNTAMENT DE SOSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Soses es va fer càrrec divendres d’una llorigada de set gossos que va ser abandonada al pàrquing d’un restaurant situat en una àrea de servei de l’autopista AP-2. La responsable de l’establiment va alertar el consistori, que va activar l’acollida i van trucar als Mossos d’Esquadra. Concretament, un membre de la brigada municipal va acudir al lloc i es va fer càrrec provisionalment dels cadells al tenir un espai adequat per fer-ho.

Paral·lelament, el consistori va difondre el cas per les xarxes a la recerca de persones que els adoptessin. Xavier Garròs, regidor d’Esports de Soses i director dels serveis territorials d’Interior de la Generalitat a Lleida, va fer una publicació a Twitter que es va fer viral –ahir a la tarda comptabilitzava unes 275.000 visualitzacions i prop de 1.000 retuits–. “La resposta de la gent ha estat espectacular.

Hem rebut moltíssimes trucades i en qüestió d’hores han estat tots adoptats. Els entregarem desparasitats, amb xip i les vacunes corresponents”, va explicar Garròs. A més a més, des de l’ajuntament van agrair la resposta ciutadana a les persones que van difondre l’abandó.

tracking