SEGRE

GUARDONS CETT ALIMARA 2023

Premien el projecte Banys de Bosc impulsat pel Patronat de Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte Banys de bosc, vinculat a l’ecoturisme i impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació, va rebre ahir el premi CETT-Alimara en la categoria Through Experiencies, que reconeix els productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació que apel·len a la sensibilitat i generen una experiència emocional o motivacional. Amb aquesta iniciativa es van identificar tretze espais naturals, un per cada comarca, on practicar els banys de bosc, que consisteixen a recórrer pausadament i en silenci aquests espais. El responsable de promoció del patronat, Juli Alegre, va recollir ahir dijous el guardó.

Aquests premis són un referent en el turisme nacional i internacional. D’altra banda, la Generalitat va presentar ahir el Compromís Nacional per a un Turisme Responsable, que van firmar ahir més de cent entitats catalanes. El president, Pere Aragonès, va assegurar que “és imprescindible alinear els grans actius turístics amb una actitud molt responsable amb el medi ambient”.

Entre les mesures previstes destaquen reduir a la meitat les emissions del sector el 2030, igualar el consum mitjà d’aigua dels turistes i el local o crear zones de baixes emissions en poblacions grans.

tracking