SEGRE

Successos

Mor en un xoc frontal a Pinós

Amb aquesta víctima, són 33 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Imagen de archivo de una ambulancia del SEM.

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-55 a l’altura del punt quilomètric 55.30 a Pinós. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 05.01 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i a conseqüència de l’accident el conductor d’un dels turismes, un home de 51 anys i veí de Berga, ha mort. El conductor de l’altre vehicle ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via s’ha tallat fins a les 8 h, moment en què s’ha començat a donar pas alternatiu. Finalment, a les 8.45 h s’ha reobert del tot la circulació en aquest punt.

tracking