SEGRE

SUCCESSOS SINISTRES

Mor un veí de Berga en una col·lisió a Pinós

Un conductor de 51 anys arran d'un xoc frontal a la C-55 || Des de començament d'any, vuit persones han mort a les carreteres

Imatge del punt de l’accident a la C-55.

Imatge del punt de l’accident a la C-55.LA XARXA / ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Berga, J.M.M.R., de 51 anys, va morir ahir en un accident a Pinós. El sinistre va tenir lloc al voltant de les 5.00 hores a la carretera C-55 al punt quilomètric 55,3, situat entre Súria i Cardona però al terme municipal d’aquesta localitat del Solsonès. Dos turismes van xocar frontalment per causes que s’investiguen i un dels conductors va morir, mentre que l’altre va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Arran de l’accident es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat (que van fer tasques d’excarceració de la víctima mortal) i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, la carretera va quedar tancada fins a les 8.00 hores, quan es va començar a donar pas alternatiu als vehicles. Finalment, la via es va reobrir totalment al voltant de les 8.45 hores.Amb la víctima mortal d’ahir, ja són vuit les persones que han perdut la vida en accidents aquest any a les comarques de Lleida.

Són set homes i una dona d’entre 23 i 51 anys. L’última víctima fins ara era el motorista que va morir al col·lidir contra un cotxe a la carretera C-233 a Castelldans el passat dia 12. En aquest cas, els Mossos d’Esquadra han imputat per un delicte d’homicidi i un altre de lesions per imprudència greu la conductora del cotxe que va xocar contra el motorista, com ja va avançar SEGRE.

Així mateix, a la Fuliola, un altre accident en un encreuament de la carretera C-53 va segar la vida de tres persones el dia 10. Aquest sinistre ha provocat protestes a l’Urgell. En aquest sentit, diumenge passat més de cinc-cents veïns van tallar la carretera per exigir mesures que ofereixin més seguretat a la via, tant amb la construcció de rotondes a Castellserà, Penelles i Bellmunt com per exigir que es faci un millor manteniment de la calçada.En el conjunt de Catalunya aquest 2023 ja han mort un total de 33 persones en accidents de trànsit.

tracking