SEGRE

eleccions municipals

Salvador Noguera serà el candidat a l'alcaldia de les Borges per Esquerra

Vista de les Borges Blanques

Vista de les Borges BlanquesAjuntament de les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salvador Noguera serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de les Borges Blanques a les eleccions municipals del maig. D’aquesta manera, encapçalarà per segona vegada la llista republicana a la capital de les Garrigues, després que el 2015 ja ocupés el primer lloc de la candidatura.

Actualment Noguera és regidor a l’ajuntament sota el paraigua de Borges per la República (BxR), que a més d’ERC inclou membres de la CUP i independents. La coalició no es reeditarà en aquestes eleccions. En aquest sentit, Esquerra ja va anunciar que es presentaria en solitari a les eleccions i BxR també preveu tenir candidatura.

ERC ha detingut l’alcaldia de les Borges en tres mandats de la mà del republicà Miquel Àngel Estradé. La llista ja ha estat ratificada i d’aquí a uns dies es presentarà. 

El PSC, a Bellpuig

D’altra banda, el PSC presentarà una candidatura a Bellpuig després d’almenys tres mandats sense optar a l’elecció a l’ajuntament. Serà de la mà de Judit Baena. Actualment, el govern local està en mans d’ERC, que té majoria absoluta.

tracking