SEGRE

El CUAP d'urgències a Mollerussa començarà a construir-se al maig

Prestarà atenció continuada a la comarca del Pla d’Urgell i poblacions properes de les Garrigues i l’Urgell

Imatge virtual de l'exterior del futur CUAP de Mollerussa.

Imatge virtual de l'exterior del futur CUAP de Mollerussa.Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La construcció del nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Mollerussa arrencarà durant el mes de maig i acabarà a finals d’any. Així ho ha assegurat el gerent de la regió sanitària Lleida, Raül Llevot, en una visita aquest dimecres al terreny on s’ubicarà el CUAP, un equipament que, ha assegurat, “evitarà molts desplaçaments pel territori, ja que millorarà i ampliarà l’atenció sanitària urgent de baixa i mitjana complexitat, que fins ara es prestava al CUAP Lleida o a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.”

El nou centre serà el segon CUAP de la Regió Sanitària Lleida, després del de la capital del Segrià, i estarà annexat a l’actual CAP Mollerussa en un terreny cedit per l’ajuntament. Tindrà una superfície d’uns 1.150 metres quadrats, a més d’una base del SEM. Donarà servei d’atenció continuada i urgent a unes 65.000 persones de les comarques del Pla d’Urgell (Àrea Bàsica de Salut (ABS) Pla d’Urgell), les Garrigues (ABS Les Borges Blanques) i l’Urgell (ABS Agramunt, Bellpuig i Tàrrega). L’obra té un pressupost d’uns 3.718.000 euros i és finançada amb fons europeus REACT.

Durant la visita, Llevot ha estat acompanyat de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la directora d’Atenció Primària a Lleida de l’Institut Català de la Salut, Pilar Vaqué.

tracking