SEGRE

TRÀNSIT VELOCITAT

Cacen un conductor sense carnet que anava a 185 km/h a la C-13 al Pallars Jussà

Va passar ahir al migdia a Castell de Mur

Imatge que va captar el radar del vehicle infractor.

Imatge que va captar el radar del vehicle infractor.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van imputar ahir al migdia com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat vial un conductor de 47 anys que va ser caçat circulant a 185 quilòmetres per hora a la C-13 a Castell de Mur, al Pallars Jussà, i que no tenia carnet. Els fets van ocórrer ahir durant un control de velocitat que agents de Trànsit havien muntat en un punt de la carretera C-13, dins del terme municipal de Castell de Mur. Al voltant de les 13.15 hores, a la recta de l’Espona, els Mossos van detectar un vehicle, un Ford Mondeo, que circulava a 185 km/h en un tram de carretera en el qual la velocitat màxima permesa és de 90 km/h.

Després de donar l’alto al turisme, els agents van comprovar que el conductor mai havia obtingut el permís de conduir. Per tot això, va ser imputat per dos delictes viaris: circular a una velocitat penalment punible i conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tremp

L’home, de 47 anys, va ser imputat per dos delictes: anar a una velocitat punible i conduir sense llicència

D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat penalment un motorista de 19 anys que va ser caçat circulant a 103 quilòmetres per hora en un tram limitat a 30 km/h. Va ser durant un control que es va fer a les 20.35 hores de dimecres a l’avinguda Torre Vicens, entre el Secà i Balàfia. La Urbana va iniciar les corresponents gestions per localitzar el conductor i la moto. Després de ser identificat, va ser imputat.Els Mossos d’Esquadra van imputar l’any passat un total de vint-i-nou conductors per velocitat punible a les comarques de Ponent.

tracking