SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Martinet obrirà una llar d'infants al local del menjador escolar

El traslladarà al consultori mèdic i aquest a un nou edifici

El consultori mèdic de Martinet.

El consultori mèdic de Martinet.J. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martinet obrirà una guarderia al local del menjador escolar, que traslladarà a l’edifici que ara acull el consultori. Aquest equipament mèdic, al seu torn, s’instal·larà en un nou local. Així ho va explicar l’alcalde de Montellà i Martinet, Josep Castells.

El primer edil va explicar que l’estat de conservació del consultori és “molt deficient i té goteres”. Les obres per traslladar-lo a un nou local a la plaça de Sant Eloi suposaran una inversió de més de 70.000 euros. El projecte es redactarà en les properes setmanes per licitar l’obra “com més aviat millor”.

El vell consultori, a la part posterior de l’ajuntament i al costat de l’escola de Martinet, acollirà el nou menjador escolar. El municipi s’ha acollit a ajuts de la Generalitat per oferir el servei de guarderia el curs vinent, i aquest nou equipament ocuparà l’espai de l’actual menjador escolar. “Hem demanat començar amb 13 places i anar creixent si és necessari”, va indicar Castells. Les obres per habilitar la guarderia i el nou menjador costaran “uns 130.000 euros”, va apuntar l’alcalde.

tracking