SEGRE

MUNICIPIS CARRETERES

Martinet millora la seguretat de la travessia de l'Eix Pirinenc amb semàfors

Inversió de 147.000 euros que contempla renovar les places d'aparcament

Un dels vehicles amb les llunes trencades.

Un dels vehicles amb les llunes trencades.J.V. F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Martinet vol incrementar la seguretat de la carretera N-260 al seu pas per la població. Ho farà amb la instal·lació de dos semàfors i dos passos de vianants a la part central de la travessia, “abans i després del canvi de rasant”, perquè els conductors “redueixin la velocitat” a la travessia. Tindran sistema de botó per facilitar el pas de les persones d’un costat a l’altre de la carretera.

També renovaran els dos semàfors actuals, en desús des de fa temps, i que estan situats a les dos entrades de Martinet perquè els conductors redueixin la velocitat. L’alcalde, Josep Castells, va explicar que requereix una inversió de 147.000 euros per implementar aquestes accions. A més, preveu renovar la senyalització horitzontal i modificar algunes places d’estacionament.

“En algun espai de pàrquing de davant de l’ajuntament els vehicles han de sortir marxa enrere i és molt perillós”, va indicar. L’ajuntament compta amb una subvenció de la Generalitat per implementar plans de pacificació del trànsit urbà. L’actuació ja està aprovada i sortirà a licitació durant les properes setmanes.

D’aquesta manera l’obra estarà a punt abans que acabi l’any.

Denúncies per destrosses en tres vehiclesEls Mossos d’Esquadra investiguen tres possibles casos d’intent de robatori de vehicles estacionats a la travessia de l’N-260 al seu pas per Martinet. Un dels denunciants es va trobar el vehicle a tres metres d’on l’havia aparcat amb la lluna del conductor trencada i amb signes d’haver estat manipulat.

tracking