SEGRE

EQUIPAMENTS MUNICIPIS

Reobre el Sindicat de Tarrés amb diversos serveis

Després d'un any i mig tancat, l'equipament compta amb restaurant cafeteria, apartaments turístics i agrobotiga que prioritza els productes de proximitat

Un moment de l’acte de reobertura organitzat ahir.

Un moment de l’acte de reobertura organitzat ahir.SINDICAT DE TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Sindicat de Tarrés va reobrir ahir, després d’un any i mig tancat, com un equipament multiusos amb restaurant cafeteria, allotjaments turístics, agrobotiga, merceria i biblioteca, pensat tant per als visitants com per als veïns del municipi. L’equipament és un dels eixos principals del projecte Valls de Pedra i vol ser un centre de dinamització econòmica, turística, cultural i gastronòmica del territori.

Un dels punts forts del Sindicat és la gastronomia, en la qual es prioritzen productes de proximitat, comprats a elaboradors locals, i de temporada, així com les elaboracions casolanes. Destaca el Bufet Garriguenc, que inclourà embotits i formatges, olis de vuit cooperatives de la DO Les Garrigues, plats com l’escudella i carn d’olla o canelons casolans, fruita seca i vins i caves de la DO Costers del Segre. Funciona els dissabtes, diumenges i dies festius, mentre que la resta de la setmana hi haurà carta i menú.

L’alcalde de Tarrés, Ramon Maria Arbós, va destacar la importància d’aquesta infraestructura a l’assenyalar que “el Sindicat és un servei bàsic per al poble, considerant que ara mateix és l’únic bar restaurant que tenim al terme municipal”. Arbós va explicar que “parlem d’un lloc que és un centre de trobada” per als veïns i també “per als visitants d’altres pobles o de fora”. L’edifici del Sindicat, en la seua etapa moderna, es va inaugurar l’estiu del 2011 després d’una rehabilitació en profunditat i al llarg d’aquests anys ha tancat i reobert diverses vegades per diferents motius. El projecte Valls de Pedra, destinat a promoure l’economia del territori i fomentar el turisme, engloba punts d’interès, rutes, serveis, equipaments i activitats culturals o esportives, i té com a marc els pobles de l’Espluga Calba, Fulleda, Tarrés i Vinaixa.

tracking