SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit crític un motorista al caure a la Bonaigua

Imagen de archivo de una ambulancia del SEM.

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va resultar ferit de caràcter crític ahir al matí al tenir una sortida de via al port de la Bonaigua. L’accident es va produir a les 10.18 hores al quilòmetre 59,5 de la carretera C-28 al terme municipal d’Alt Àneu, al Sobirà. Per causes que s’investiguen, el motorista va perdre el control de la motocicleta, va sortir de la via i va caure per un desnivell d’uns deu metres a la sortida de València d’Àneu.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar una ambulància i un helicòpter medicalitzat per atendre el motorista, que va ser traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. L’accident va obligar a tallar la carretera en els dos sentits durant el rescat i va evacuar el motorista. Les carreteres lleidatanes van registrar ahir tres accidents amb motos implicades.

El primer d’ells es va produir a les 9.00 hores a la C-13 a Llavorsí. Un motorista de 67 anys va resultar ferit en una caiguda i va ser evacuat a l’hospital del Pallars de Tremp. Dos hores i mitja després, a les 11.30 hores, una moto va xocar amb un cotxe a la carretera C-148.

A la moto anaven dos ocupants. La passatgera, una dona de 43 anys, va ser evacuada a l’hospital Arnau. Posteriorment, a les 14.23 hores, un motorista va resultar ferit en una caiguda a l’N-260 a Sort. D’altra banda, un cotxe va bolcar ahir a les 19.40 hores a l’A-2 a Lleida.

tracking