SEGRE

SERVEIS CONCURS

Un litigi paralitza des del febrer del 2022 la cessió de l'aigua de Bellver

Per un recurs presentat per Agbar, concessionària actual i que va perdre el procés

Imatge d’arxiu del poble de Bellver de Cerdanya.

Imatge d’arxiu del poble de Bellver de Cerdanya.AYUNTAMIENTO DE BELLVER DE CERDANYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic manté paralitzat el procés d’adjudicació del servei municipal de l’aigua potable de Bellver de Cerdanya des del mes de febrer del 2022 després del recurs presentat per la concessionària actual, la Societat General d’Aigues de Barcelona SAU (Agbar). L’òrgan administratiu de la Generalitat ha donat la raó a l’empresa Agbar, que era una de les cinc companyies que optaven a la gestió a través del concurs públic que va convocar l’ajuntament el novembre del 2021. Agbar, concessionària actual i que va perdre el procés, va presentar un recurs al ser de l’opinió que l’ajuntament va privar les empreses participants d’accedir a part de l’expedient per considerar-lo “confidencial”

La Companyia General d’Aigües de Catalunya SA va guanyar el concurs el 2021 que Agbar ha aturat

El concurs el va guanyar la Companyia General d’Aigües de Catalunya SA, tot i que el servei el continua prestant la firma Agbar. El litigi ve motivat, segons va explicar l’alcaldessa, Laia Serra, per “l’aplicació massa severa” de la política de protecció de dades per part de l’ajuntament.Serra va afegir que el Tribunal els va instar a enviar una notificació a les cinc empreses que optaven a l’adjudicació perquè poguessin tenir accés a la totalitat de la informació i ara esperen que el Govern es pronunciï sobre si han de convocar de nou el procés.

Porten al jutge l’adjudicació del servei d’aigües a Guissona

Aigües de Catalunya SA porta a la justícia ordinària l’adjudicació del servei d’aigua a Guissona a AQLARA per 10 anys. El Tribunal de Contractes de la Generalitat va desestimar al març un recurs d’Aigües de Catalunya i va aixecar la suspensió automàtica de l’adjudicació del contracte.

Tanmateix, perquè es faci efectiva el Tribunal Contenciós Administratiu haurà de decidir sobre la petició de l’empresa d’interposar una mesura cautelar que podria paralitzar el procés de nou.

tracking