SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit un conductor al tenir una sortida de via a la carretera C-14 a Agramunt

Va passar diverses hores atrapat al vehicle

L’estat en què va quedar el vehicle després de sortir d’un revolt i estimbar-se d’uns tres metres d’altura.

L’estat en què va quedar el vehicle després de sortir d’un revolt i estimbar-se d’uns tres metres d’altura.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove va ser evacuat aquest diumenge en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona després de tenir un accident amb el cotxe a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipal d’Agramunt. Efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra van estar durant tot el matí buscant un jove que no va arribar a casa de matinada. Finalment, quan faltaven pocs minuts per a les deu del matí, el van trobar accidentat amb el cotxe al quilòmetre 96 de l’esmentada via, a prop de l’encreuament de Montclar.

El sinistre va tenir lloc de matinada quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el conductor, que circulava en direcció a Artesa de Segre, va sortir d’un revolt per l’interior de les tanques de protecció de la carretera. Es va estimbar per un terraplè d’uns tres metres d’altura i va quedar atrapat. Segons van explicar veïns que van ser al lloc del rescat, si bé va quedar atrapat al vehicle, no presentava grans traumatismes.

Amb tot, va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona pel perill que comporta haver estat diverses hores atrapat a l’interior del vehicle. “Si l’accident hagués ocorregut una matinada d’hivern difícilment hauria aguantat tantes hores”, va comentar una de les persones que el van atendre. Al voltant de les 11.30 hores, l’helicòpter sortia del lloc del sinistre.

La zona de l’accident presenta un canvi de rasant després d’un revolt sense gaire complexitat. Fins al lloc del succés també es va desplaçar una ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el jove accidentat fins que va arribar l’helicòpter.

tracking