SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor electrocutada una dona mentre netejava la piscina de casa a Torrefarrera

Es trobava amb el seu fill, d'uns 12 anys, que va ser traslladat greu a l'hospital Sant Joan de Déu

La víctima i el seu fill estaven netejant la piscina de casa seua a la urbanització Corxat de Torrefarrera.

La víctima i el seu fill estaven netejant la piscina de casa seua a la urbanització Corxat de Torrefarrera.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va morir ahir electrocutada mentre netejava la piscina de casa seua situada a la urbanització Corxat de Torrefarrera. El seu fill, d’uns 12 anys, va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en estat greu. Els fets es van produir cap a les 12.13 hores i, en un primer moment, els serveis d’emergència van rebre l’avís d’una persona que s’havia ofegat, encara que més tard es va apuntar a una descàrrega elèctrica com a causa probable de la mort.

La víctima i el seu fill estaven netejant la piscina quan es va produir el fatal accident i, pel que sembla, va ser el fill gran que també es trobava a la casa qui hauria donat la veu d’alarma. Al lloc van acudir dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van intentar sense èxit reanimar la dona. Sí que van aconseguir reanimar el petit, que segons fonts properes al cas va ser evacuat en estat greu a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

També es van traslladar al lloc efectius dels Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació per aclarir les causes del succés.L’última mort per una descàrrega elèctrica a les comarques lleidatanes es va produir fa tres anys, el mes de juny del 2020, quan va perdre la vida un jove després d’enfilar-se a dalt d’una torre d’alta tensió situada al barri de Pardinyes de la capital del Segrià, en una zona entre l’edifici de Mercolleida i la línia del tren. En aquell cas un veí va alertar el 112 que sortia fum de dalt d’una torre elèctrica en el que semblava que era un incendi. A l’arribar al lloc, els serveis d’emergència van comprovar que dalt de la torre hi havia el cos sense vida d’un home.

Llavors, la policia catalana va obrir una investigació per identificar la víctima, que anava indocumentada i tampoc ningú n’havia denunciat la desaparició.

tracking