SEGRE

tribunals judici

Li demanen nou anys de presó per violar i agredir una dona

També hauria amenaçat de mort la víctima dies després

Vista dels jutjats del Canyeret

Vista dels jutjats del CanyeretSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de nou anys de presó per a un home acusat de violar una dona que hauria agredit el desembre de l’any 2020 a Lleida. Està previst que el judici se celebri aquest dijous a l’Audiència. L’acusat, segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, va pactar amb la víctima un servei sexual, es van dirigir a la casa de la dona i, una vegada allà, es va mostrar agressiu i va agredir la dona per forçar-la. La víctima, segons l’escrit d’acusació, va demanar que parés però l’acusat amb una petita navalla que portava en un clauer va punxar la dona per continuar violant-la.

També li va prendre el mòbil i l’hi va trencar quan intentava demanar auxili. A més, dies més tard, se la va trobar al carrer i va amenaçar de matar-la. Li hauria dit “vindré a per tu i et mataré”. A més de la pena de presó com a autor d’un delicte d’agressió sexual, la Fiscalia sol·licita per a l’acusat que compleixi set anys de llibertat vigilada i que se li imposi una ordre d’allunyament i de comunicació amb la víctima durant deu anys. També li imputa sengles delictes lleus d’amenaces i danys pels quals demana multes de 900 euros.

Per un altre costat, demà també està previst un altre judici per un delicte sexual a Lleida. Jutjaran un home acusat de drogar una dona per violar-la. La Fiscalia sol·licita una condemna de sis anys de presó per un delicte d’abús sexual amb accés carnal. Es tracta del primer judici per submissió química a Lleida. Els fets van ocórrer, segons el Ministeri Públic, l’any 2018 a Balaguer quan l’acusat hauria agredit sexualment la dona després de posar-li una substància a la beguda.

tracking