SEGRE

Jordi Ignasi Vidal no marxa de la Paeria de Balaguer i proposa un pacte a quatre bandes per desbancar el PSC, guanyador de les eleccions

El cap de llista d'ERC i alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, al seu despatx a la Paeria de Balaguer

El paer Jordi Ignasi Vidal posa el seu càrrec a disposició del partit després de passar de 9 a 3 regidors a BalaguerAnna Berga / ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde en funcions de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal (ERC), que va posar el seu càrrec a disposició del partit després de la desfeta de la candidatura a les eleccions municipals al passar de 9 regidors a 3, assegura ara que no vol marxar de la Paeria de Balaguer i que es quedarà a l'oposició.

Així mateix, proposa un pacte sobiranista a la capital de la Noguera per evitar que el PSC, guanyador de les eleccions, prengui l'alcaldia. Vidal aposta per la suma dels tres regidors de Junts, els tres d'ERC, els tres de Treballem per Balaguer i el de la CUP -10 regidors en total-, per superar el PSC, que va aconseguir-ne sis. 

Vidal també ha assegurat aquest dimecres al matí que si aconsegueix aquest pacte per desbancar el PSC no assumiria cap responsabilitat de govern.

Per la seva banda, Lorena González, guanyadora amb el PSC, va assegurar que parlaria amb totes les formacions, de manera que s'obren diversos escenaris al futur de l'ajuntament de Balaguer.

tracking