SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit crític un veí d'Agramunt de 81 anys en una col·lisió a Preixens

En un xoc contra un camió a l'LV-3025

Imatge de la furgoneta sinistrada.

Imatge de la furgoneta sinistrada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor d’Agramunt de 81 anys va resultar ferit de caràcter crític ahir al matí en una col·lisió a la carretera LV-3025 a Preixens, la Noguera. El ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic crític, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

El sinistre es va registrar a les 9.59 hores a la carretera entre Agramunt i Balaguer a l’altura de les Ventoses, nucli de Preixens. Per causes que es desconeixen, van xocar una furgoneta i un camió.

El conductor del primer vehicle va quedar atrapat a l’interior, per la qual cosa va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat. Al lloc també van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El ferit, un veí d’Agramunt de 81 anys, va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova de Lleida amb pronòstic crític.

Val a recordar que fins dilluns hi ha activat un dispositiu especial de trànsit a Catalunya per la segona Pasqua, ja que dilluns és festiu a moltes localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra destinen un total de 1.168 agents que faran 1.022 controls. Es preveu que uns 470.000 vehicles surtin de Barcelona i que dilluns tornin 280.000 vehicles entre les 12 i les 24 hores.

Per la seua banda, trànsit recorda la importància d’utilitzar els elements de seguretat passiva com els cinturons de seguretat, tant en els llargs trajectes com en els curts; no manipular el telèfon mòbil ni altres dispositius electrònics i evitar d’aquesta manera les distraccions; respectar els límits de velocitat i adequar-la a les circumstàncies, i no combinar ni alcohol ni altres drogues amb la conducció.

tracking