SEGRE

ELECCIONS MUNICIPALS

L'actual alcalde d'Alcarràs no recollirà l'acta de regidor i deixa la política

L'alcalde en funcions d'Alcarràs, Jordi Janés

L'alcalde en funcions d'Alcarràs, Jordi Janés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde en funcions d’Alcarràs, Jordi Janés (Junts), no recollirà l’acta de regidor per formar part de l’ajuntament el proper dia 17 de juny. Janés va explicar ahir que fa un pas al costat i deixa la política municipal, encara que seguirà exercint d’alcalde en funcions fins a la formació del nou consistori, en el qual el regidor de Junts per Alcarràs Gerard Companys es convertirà en el líder de la formació a la localitat.

Janés va apuntar que després dels resultats obtinguts en les passades eleccions és necessari “assumir aquesta responsabilitat i fer un pas al costat”, va dir. Janés va voler també mostrar un “profund agraïment a tots els veïns” que durant els últims vuit anys li han mostrat confiança, va manifestar.

El lideratge de Junts l’assumirà Companys, mentre que l’acta de Janés serà per a Agustí Camarasa. Tots dos, amb l’actual primera tinent d’alcalde, Ester Ibars, conformaran el grup de Junts per Alcarràs al consistori. En aquest sentit, Janés va posar en relleu la “sàvia nova”

del grup.

Sempre Alcarràs-PSC, amb l’exalcalde Manel Ezquerra al capdavant, va guanyar els comicis de diumenge a l’aconseguir 5 dels 13 edils, mentre que ERC en va obtenir 4, Compromís Municipal de Jordi Janés, 3 (un menys); i la CUP, 1. Ezquerra ha proposat un govern en minoria i que tots els regidors participin en les reunions de la junta de govern.

La iniciativa de Janés se suma a les d’altres polítics que han deixat la carrera després del 28M com l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el seu

tinent d’alcalde, Toni Postius, d’ERC i Junts.

tracking