SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Imputen dos policies d'Alcarràs per furt en una nau on hi havia 'maria'

Van dir que creien que era material per tirar

Imatge de l’interior de la nau, desmantellada el 22 de març.

Imatge de l’interior de la nau, desmantellada el 22 de març.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos agents de la Policia Local d’Alcarràs estan imputats per un delicte de furt després que a començaments de maig fossin arrestats per la Policia Nacional per haver-se emportat suposadament material d’una nau del polígon Panamà de Torres de Segre desmantellada el 22 de març passat en el marc d’una operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana. Els agents van ser detinguts a començaments de maig després que la nau, que va ser precintada i en la qual havia quedat material per al cultiu com ventiladors i llums, fos saquejada. Els investigadors van comprovar –a través d’enregistraments de càmeres de seguretat– que a finals de març es va produir un robatori a la nau per part d’uns individus amb una furgoneta i que es van emportar la majoria del material.

Tanmateix, també van observar que poc després es produïa l’arribada d’un cotxe policial i dos agents carregaven alguna cosa al maleter. La investigació va determinar que es tractava de dos agents de la Policia Local d’Alcarràs. Van ser detinguts per un delicte de furt i no de robatori amb força ja que no van ser ells els que van trencar el precinte.

Els agents van reconèixer des d’un primer moment que havien accedit a la nau, van al·legar que el precinte estava trencat i que creien que el material –una mànega i tisores de podar, entre altres objectes– que es van endur i que van tornar immediatament no tenia relació amb la investigació i era per tirar. El cas es troba en fase d’instrucció. La batuda antidroga, que va tenir lloc a Torres de Segre i Vinaròs (Castelló), es va saldar aquell dia amb set detinguts i unes 2.000 plantes de marihuana decomissades, com va avançar SEGRE.

tracking