SEGRE

CLIMATOLOGIA TEMPORAL

Un nou temporal talla carrers i carreteres i tira fruita a Alguaire

Pluges de fins a 45,5 litres per metre quadrat al Jussà i vents de 86 km/h

Veïns de Pius XII, a Lleida ciutat, llançant el txupinazo d’inici de les festes malgrat la pluja.

Veïns de Pius XII, a Lleida ciutat, llançant el txupinazo d’inici de les festes malgrat la pluja.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou episodi de tempestes al pla de Lleida va tornar a inundar carrers, carreteres i soterranis d’habitatges i va tancar vies de circulació per caigudes d’arbres durant la tarda d’ahir, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El temporal també va causar danys als camps de fruiters d’Alguaire, Vilanova de Segrià i la Portella, on va caure pedra de la mida d’un cigró amb vents que van assolir els 86,8 quilòmetres per hora. Avui els sindicats agraris faran les primeres valoracions, sobretot a la zona de Sant Ramon, a Alguaire, on els forts vents van tirar molta de la fruita a terra.

A Mollerussa es van acumular 37,4 litres per metre quadrat, cosa que va obligar a tallar la circulació al carrer on es troba el Centre d’Atenció Primària i la carretera de Torregrosa just al costat dels col·legis de Primària i la Policia Local va haver de controlar el trànsit en altres vies que van quedar negades. Es van assolir els 45,5 litres per metres quadrats a Sarroca de Bellera, 32 a Alguaire, 31 a Raimat, 30,2 a Lladurs, 27,1 al Poal, 26,5 als Alamús, 22,9 a Tornabous i 12,7 a Oliana. Els Bombers van rebre una vintena d’avisos per la inundació de baixos i caiguda d’arbres a Mollerussa, Linyola i Tàrrega.

Un arbre va tallar la carretera d’entrada a Sanaüja i també es va actuar per retirar despreniments a la C-26 a Bassella i la C-14 a Peramola. La pluja també va motivar que Trànsit alertés de la falta de visibilitat a l’A-2 al seu pas per Bell-lloc i a la C-26 a Castellar de la Ribera, on es va donar pas alternatiu. L’N-230 es va negar a Alguaire.

Camps negats a Balaguer arran de les intenses precipitacions d'ahir

Camps negats a Balaguer arran de les intenses precipitacions d'ahirLaia Pedrós

tracking